Joves – Centre Cultural Unnim (Terrassa): Sergio “El Monaguillo” i Tomás García al tercer Divendres de comèdia

Els brillants monologuistes de “El Club de la Comedia” actuaran el proper divendres 20 d’abril a les 21h a l’equipament terrassenc

Aquesta temporada, el Centre Cultural ha incorporat una nova línia de programació basada en els monòlegs de reconeguts humoristes del programa televisiu “El Club de la Comedia”, que en només dues sessions ha acollit un miler d’espectadors. Després de l’èxit aclaparador de Dani Rovira, i de les actuacions de Txabi Franquesa i Manu Badenes, aquesta ocasió és el torn de Sergio “El Monaguillo” i de Tomàs García. Tots dos seran els encarregats de fer passar una bona estona al públic assistent.

Sergio El Monaguillo: ¿Puedo hablar?

Bogeria, diversió i nostàlgia per recordar la seva infància delirant: les matinals de cinema, els dibuixos animats, la televisió. Se sol preguntar què ens volien explicar en moltes de les pel·lícules de la nostra infància i per què sortia gent tan rara a la televisió.
És un dels cracks del stand up comedy nacional, un dels actors més reconeguts del show televisiu El Club de la Comedia. Ha escrit quatre llibres “Las fábulas del monaguillo”, “Y libranos del mar humor Amén”, “Tonto el que lo lea” y “Para que sirve un cuñao”.
Desvergonyit i irreverent dirigeix i presenta el programa “La Parroquia del Monaguillo” a Onda Cero Radio.

Tomás García: Corran la voz

A Tomás García, “malagueño y malaguista por los cuatro costados y a las cuatro acostado”, li encanta el Divendres Sant perquè sempre cau en divendres. És mig príncep perquè diu que té sang blanc-i-blava.
És una de les cares més joves del món dels còmics. Els seus monòlegs sobre les pel·lícules de terror són memorables. Treballa a la ràdio i, en els últims mesos, s’està convertint en un dels protagonistes de l’escena còmica del país.

La temporada de monòlegs del Centre Cultural Unnim

Finalitzarà la temporada de monòlegs, el còmic Dani Pérez, que actuarà el divendres 18 de maig de 2012 a les 21h amb l’espectacle “En directo 2.0”.

Data: Divendres, 20 d’abril de 2012
Hora: 21h
Lloc: Centre Cultural Unnim, Rambla d’Ègara, 340. Terrassa
Preu: 15 euros
Més informació i venda localitats: www.fundacioct.cat i www.unnimentrades.cat
Tel.: 902 180 677

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*