Màgia i teatre en el 18è aniversari de la independència de Badia del Vallès

El passat dissabte 14 d’abril, Badia del Vallès va celebrar el 18è aniversari de la seva Independència amb una festa molt màgica i teatral.

L’acte es va iniciar amb el tradicional discurs institucional, a càrrec de l’alcaldessa Eva Menor, que va estar acompanyada per la majoria dels  portaveus dels diferents grups municipals del Consistori (PSC, AEB, PP, ICV-EUiA, CiU).

L’Alcaldessa va incidir en la idea que Badia del Vallès “ja és major d’edat” i per explicar les responsabilitats que aquest fet suposa, es va recolzar en un text del filòsof Kant. Com a reptes de futur, Menor va emfatitzar en la importància de la formació dels joves. En aquest sentit va manifestar que “Badia del Vallès té futur, si els joves tenen futur”.  Altres reptes per a la ciutat, que no van quedar al marge, van ser d’una banda, “el desenvolupament econòmic de la zona de Sant Pau del Riu Sec” i d’altre, “el reforç del comerç de proximitat amb un pla d’innovació i emprenedoria del comerç local”, va manifestar.

Antonio Diaz amb el graffitti de fonsA pesar del vent, el mag badienc Antonio Díaz, va deixar bocabadats a tots els assistents amb diferents jocs de màgia i va arrencar un munt de somriures amb els tocs d’humor que el caracteritzen.

A continuació va tenir lloc una divertida peça teatral, feta a mida per a la ciutat, que fins i tot va incloure una versió musical personalitzada i que va acabar com el millor dels aniversaris, amb un pastís gegant fet a mà pel col·lectiu d’adolescents dels educadors de Badia del Vallès. Com a decorat de l’escenari es va penjar un graffitti que un dels integrants del Badia Style de la darrera festa major local, va elaborar per a l’ocasió. 

Ajuntament de Badia del Vallès – Màgia i teatre en el 18è aniversari de la independència de Badia del Vallès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*