"El violinista a la teulada" tancarà la 8a temporada de Viu el Teatre

L’espectacle “El violinista a la teulada” serà l’encarregat de tancar la temporada 2011-2012 de Viu el Teatre. Un musical clàssic que arriba de la mà de la companyia El Cercle de Gràcia i estarà al teatre Poliorama a partir del 6 de maig.

Únics Produccions, l’equip que fa possible el cicle familiar Viu el Teatre, tancarà la 8a temporada de la programació familiar al teatre Poliorama amb l’espectacle “El violinista a la teulada”, del Cercle de Gràcia.

Una història basada en la novela de l’escriptor rus Sholom Aleichem Les filles de Tevie, que va ser portada al teatre a Broadway l’any 1964, i posteriorment, el 1971, al cinema, guanyant tres premis Oscar.

La versió que es presenta a Viu el Teatre vol ser també un homenatge a El Cercle de Gràcia, una entitat teatral centenària fundada l’any 1903 que des d’aleshores ofereix als socis i amics del barri serveis i activitats per a l’aprofitament creatiu del temps lliure i l’enriquiment personal i col·lectiu.

“El violinista a la teulada” ens situa a Anatevka, un poble d’Ucraïna on conviuen jueus i russos en difícil harmonia. En Tevie, el lleter del poble, viu feliç amb la seva dona Golde i les seves cinc filles, totes elles solteres. Un dia coneix a en Perchic, un pobre estudiant de Kiev amb idees revolucionaries, simpatitzen, i en Tevie li ofereix la seva casa i menjar a canvi de classes per les seves filles. Al mateix temps, en Leizer Worlf, un ric carnisser que ha quedat vidu, li demana a en Tevie la mà de la seva filla gran, la Tzeitl. Ell li concedeix, però la Tzeitl està enamorada den Motel, un pobre sastre, al qual fa temps ha jurat que es casarà amb ell.

Edat recomanada: A partir de 6 anys.       

8a edició VIU EL TEATRE (Programació familiar):
Espectacle: EL VIOLINISTA A LA TEULADA del Cercle de Gràcia
Gènere: Teatre Musical
Funcions: Del 6 AL 27 DE MAIG(Diumenges 12,30h). 4 úniques funcions!!!
Lloc: Teatre Poliorama de Barcelona (La Rambla,115)
Durada de l’espectacle: 60 min
Recomanat a partir de 6 anys
Preu entrada: 12€  Venda: Servicaixa i taquilles Poliorama
Més informació a: Tel. 93 432 4369 i www.viuelteatre.com i info@viuelteatre.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*