'Gulliver al País de Liliput' tanca la programació 'Diumenges al Teatre' a Cambrils

El Centre de Titelles de Lleida va oferir ahir l’últim espectacle programat.

El cicle familiar “Diumenges al Teatre” organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils va tancar ahir la temporada amb un gran èxit de públic.
“Gúlliver al país de Lil·liput” del Centre de Titelles de Lleida va posar punt final a la programació, que del 29 de gener fins ahir ha portat quatre espectacles al Teatre del Casal Parroquial de Cambrils i que ha aconseguit una ocupació mitjana de públic de més del 72%.

Les obres programades han estat:                       

29 de gener de 2012: La Teca teatre  va presentar “La gallina que pogué regnar” de Carlos Cano.

19 de febrer de 2012: Zum-zum Teatre va presentar “La camisa de l’home feliç”

18 de març de 2012:  La Cia Clownx teatre va presentar  “Desperta Bruixeta”

22 d’abril de 2012: El Centre de Titelles de Lleida presenta Gúlliver al País de Lil·liput

Per ampliar la informació de les funcions incloses aquesta temporada al cicle “Diumenges al teatre” podeu consultar aquesta nota de premsa: http://www.cambrils.org/comunicacio/?p=892

El Departament de Cultura  va crear el cicle de Teatre Familiar  “Diumenges al Teatre” amb la voluntat que petits i grans tinguin un punt de trobada cultural través del es arts escèniques.  En el teatre familiar conflueix al cultura amb  una activitat on  la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment van de la mà, creant moments màgics.

El teatre és un llenguatge que treballa amb la música, la dansa i la pintura, l’expressió, la veu, la il·luminació,  les noves tecnologies i  amb tots aquestos ingredients en sorgeix una obra que estimula tots els sentits i que cadascú gaudeix des de la seva perspectiva.  El teatre ajuda a formar a les persones i a fer que entenguin millor el seu entorn .

El cicle ha comptat amb el suport del programa Cultura en Gira del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del grup de Teatre la Teca, que a més de cedir el seu espai per a la programació, ha participat activament en la programació.

Aj.Cambrils-Comunicació

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*