Joves: “Calders en mànigues de camisa” a la Biblioteca de Malgrat de Mar

Cia. Paraules en moviment

27 abril a les 20:00 a la Biblioteca de Malgrat De Mar (c/Desclapers, 14-18)

Paraules en moviment us oferirem a partir de febrer de 2012 la sessió de contes “Calders en mànigues de camisa”.
Els contes de Pere Calders fan de bon llegir i de bon explicar. Ell sempre ho va dir: es divertia escrivint i volia que el seu públic es divertís llegint-lo. Els seus contes barregen la realitat amb l’absurd, són plens de fantasia i també de tendresa i humanitat. El seu peculiar estil fa d’ell un escriptor únic, que ha creat escola.

Hem triat els contes de Pere Calders que més ens agraden i hem posat els seus personatges en mànigues de camisa. “Qüestions de tràmit”, “L’art de vendre”, “L’esperit guia” i altres contes llargs i curts ens serveixen per mostrar la genialitat de l’autor.

“Pere Calders en mànigues de camisa” és un espectacle per a joves i adults. Volem apropar-vos la seva obra d’una manera diferent i compartir amb tots vosaltres la màgia d’aquest escriptor tan estimat i respectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*