Interacció 2013: El valor públic de la cultura: 8, 9 i 10 de maig de 2013

Diputació de Barcelona
Benvolgut/Benvolguda,

La Delegació de Cultura de la Diputació de Barcelona ha endegat una nova edició d’Interacció, la qual ja funciona de manera virtual des de l’octubre de 2012. El lema amb què hem encetat aquesta nova etapa és el valor públic de la cultura, amb tot un seguit de nous formats i noves propostes. Creiem que en aquests moments és del tot necessari subratllar la importància i la dimensió col·lectiva de la cultura, constatació que ha de traduir-se en polítiques culturals municipals concebudes amb una dimensió social ineludible.

Enguany despleguem tot un seguit d’activitats presencials que inclouen debats, tallers, actuacions, passis audiovisuals i una mostra d’empreses i promotors culturals. Tot això acompanyat del ple funcionament de la comunitat virtual que trobareu a interaccio.diba.cat.

En aquest enllaç podeu consultar el pre-programa i les principals activitats que es desenvoluparan entre els recintes del Centre d’Estudis i Recursos Culturals i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona:

I en aquest altre enllaç podeu registrar, a partir d’avui mateix, la vostra inscripció 

Tot confiant que aquesta nova edició d’Interacció sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació,

Mireia Hernàndez Hernàndez
Diputada Adjunta de Cultura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*