Joves: Concerts d’abril al C.A.T. (Barcelona)

CAT abril folk

Després de tres mesos molt intensos amb el Festival Tradicionàrius, el C.A.T. engega un mes d’abril amb més activitats i concerts amb artistes d’aquí i de fora.

Per començar, el 4 d’abril els alumnes de l’IEFC exposaran les fotos que va fer durant el Festival Tradicionàrius 2013. Fins el 6 de maig, 8 alumnes del curs de fotografia de l’IEFC “Teatres i espectacles” mostraran en 75 fotos una pinzellada de tots els grups i artistes que han actuat al festival.

Del 10 d’abril i fins el 12 de juny, tots els dimecres a les 21.30 h al Via Fora! C.A.T. torna el cicle de La Taverna del C.A.T. Un ambient distès i festiu en què 9 parelles es trobaran per fer un concert especial i acústic. Durant l’abril podrem gaudir de Liv Hallum i Ivan Garriga (10 d’abril), David Aznar i Miguel Guallar (17 d’abril) i Samuel Arderiu i Enric D’Armengol (24 d’abril)

Pel que fa a la programació de concerts, el dissabte 6 d’abril, el Racó català celebrarà el seu XVI aniversari amb una presentació del llibre lliures o morts i un concert amb els grups Ni-Ni i Tamborinu so Obstinat. Divendres 12, el Festival del Mil·leni es trasllada al C.A.T. amb el concert de presentació del disc 10 anys de Refree; divendres 19 i amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona podrem gaudir de i el seu treball Apennino Atlantico i el divendres 26, Artur Gaya, Quique Pellicer i Paco Prieto ens presenten l’espectacle Gràcies Ovidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*