“Oliu, el petit llenyataire” Dimarts vinent al Teatre La Sala (Rubí)

PARE EXPLICANT CONTESAÜC BOIX MARE

Dimarts 9 d’abril de 2013 a les 9:45h a La Sala (Rubí)

“Oliu, el petit llenyataire” Rocamora Teatre

Espectacle de mitjà format per a dos actors, efectes d’ombres i sis titelles de tija superior

Oliu té sis anys. A la nit demana al pare que li expliqui el conte que més li agrada. Abans d’acabar-lo, l’Oliu s’adorm i en el somni, ell i els pares ocupen els rols dels personatges del conte: Una família llenyataire, on el pare ha de marxar lluny a treballar i la mare i els tres germans han de viure amb el que tenen. A l’hivern, la llenya s’acaba i la mare fa anar al bosc al fill gran a buscar-ne. Aquest torna ferit. Després hi va el mitjà i també es fa mal. El petit -l’Oliu-, convenç la mare i hi va. En el bosc ell ajuda un ancià i aquest li mostra com omplir el llenyer sense esforç… L’Oliu ho fa i així arriba a casa amb tota la llenya. I just llavors torna el pare, que és el que l’Oliu més desitjava.
El somni s’acaba perquè és hora d’esmorzar i anar a escola.

FITXA ARTÍSTICA
Autor, direcció, disseny i construcció: Carles Cañellas
Vestuari titelles: Susanna Rodríguez
Titellaires: Carles Cañellas i Susanna Rodríguez

Durada: 48 min.

Teatre la Sala
c/ Miguel de Cervantes, 126
08191 Rubí
Tel: 935887372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*