“Clic!” aquest diumenge a Ca N’Humet (Masnou)

clic!Diumenge 14 d’abril de 2013 a les 18:00h a Ca N’Humet (Carrer de Fontanills, 77-79, Masnou)

“Clic!” Cia. Jordi del Rio

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer el play del comandament… CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare.

CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*