“De bracet” espectacle familiar. Aquest diumenge a Can Rajoler (Parets del Vallès)

Diumenge 14 d’abril de 2013 a les 18:00h a Can Rajoler (Parets del Vallès)

“De bracet” Cia. Samfaina de Colors

Sinopsi
L’escenari ple de llibres, la guitarra i les veus… el pollet canta blues, al gegant ningú l’entén, el número 4 enveja el 3, el rellotge que balla i balla, la fada encantadora, la baralla de la cullera i la forquilla, la vaca divertida, la nina descolorida, les bombolles de sabó… Van DE BRACET música i poesia i per a fer-ho més rodó es fan cançó!

De bracet és un espectacle per a fer estimar la poesia a tots els infants. Sense estridències, senzill i imaginatiu, té la capacitat de comunicar sentiments. I tot gràcies a una posada en escena sòbria i acurada, a unes cançons boniques i de qualitat i a uns intèrprets de primera fila. Felicitats!

+Informació de l’espectacle

Teatre Can Rajoler
Travessera, 1
Parets del Vallès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*