“El Petit Dalí” 13 i 14 d’abril a la Plaça del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

El Petit DalíDissabte 13 (14:00h) i diumenge 14 (16:45h) d’abril a la festa MÓN LLIBRE a la Plaça del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

“El Petit Dalí” Cia. Únics Produccions

Sinopsi
“Aquesta és la història d’un geni, més ben dit…d’un petit geni nascut a Figueres… “ Així comença la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella…El que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, lloc on cada dia al sortir de l’escola, hi va corrents per deixar volar la seva imaginació… Un bon dia, troba dins l’aigua una clau grossa i brillant… de qui deu ser? La il·lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obra, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures on coneixerà personatges com…el Sereno, l’Elefant amb potes de cigonya, el Gran Cuiner del Temps que cuine truites de rellotges, La Torre Enlairada, uns Vigilants, el Sr. Calaixos, … Un espectacle familiar i musical el qual l’humor, la fantasia i una gran dosi d’imaginació ens faran viatjar en el peculiar món de Dalí.

Intèrprets

Salvi: Jaume Gomez / Ruben Ferrer
Srta. Josefina/Pinxu/Núvol/Vigilant/Sr. Calaixos: Cris Vidal / Noemí Bokesa
Sereno/Cuiner/Núvol: Ramon Balasch / Toni Figuera
Elefant/Núvol/Vigilant: Toni Figuera / Bernat Castellvell

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Montalegre, 5
08001 Barcelona
Tel: 933064100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*