“Peter Pan” i “Perduts a l’illa dels Ukeleles” Espectacles familiars. Dissabte i diumenge als Lluïsos d’Horta de Barcelona

“Peter Pan” i “Perduts a l’illa dels Ukeleles”

Dissabte 20 d’abril de 2013 a les 18:00h
Diumenge 21 d’abril de 2013 a les 12:00h


El grup de Teatre Infantil del divendres dels Lluïsos d’Horta, dirigits per la Cecília Font, ens presenten l’obra Peter Pan.

A més, el grup d’Iniciació al Teatre dels dilluns, també dirigits per Cecília Font, presentaran l’obra Perduts a l’illa dels Ukeleles.

Les dues obres es representaran dissabte 20 d’abril a les 18:00 hores i diumenge 21 d¡abril en sessió matinal a les 12:00h.

Preus:
– Preu Soci: 4,00€
– Preu no Soci: 5,00€

Sinopsi Peter Pan: La Wendy i les seves germanes acompanyen al misteriós Peter Pan al País de Mai Més, on juntament amb Campaneta, els Nens Perduts i els indis, lluitaran contra el malvat Capità Garfi i la seva tripulació.

Una història que ens transportarà a un món màgic de fantasia, amor i il·lusions, i que ens recordarà el nen que tots portem a dins.

Sinopsi Perduts a l’illa dels Ukeleles: Una família es dirigeix en vaixell cap a Menorca, quan els sorprèn una terrible tempesta que els fa caure a l’aigua. Arriben a una illa paradisíaca que sembla deshabitada, però… quines aventures els esperen ?

Dues civilitzacions totalment diferents, però amb els mateixos valors: el respecte, l’amistat i la generositat.

Lluïsos d’Horta
Carrer Feliu i Codina 7 i 9
08031 Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*