“El malalt imaginari” Funció Especial amb el Col·loqui. Aquest diumenge al Guasch Teatre de Barcelona

Diumenge 21 d’abril de 2013 a les 19:00h al Guasch Teatre de Barcelona.

Funció Especial amb el Col·loqui

“El malalt imaginari” Cia. Magatzem d’Arts

La crisi i les retallades en sanitat han posat en estat d’alerta l’Argan, un home que pateix un excés de preocupació per la seva salut. Ara no en té prou amb els serveis del Sr. Purgon, el seu curandero personal, sinó que també vol obligar la seva filla Angèlica a casar-se amb un metge; però la noia està enamorada del jove Cléante. La minyona de la casa, la Toneta, serà l’encarregada de posar una mica de seny a la família, evitar un matrimoni forçat i descobrir quines són les autèntiques intencions de la Belina, la jove i sensual dona de l’Argan.

Director i adaptació: Albert Pueyo

Preu: 24 Euros

Guasch Teatre
Aragó, 140 – 08011 Barcelona
Telefon: Taquilla i oficines 934513462

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*