“Kafka i la nina viatgera” Aquest diumenge a LaSala de Sabadell

KAFKA I LA NINA VIATGERA

Diumenge 28 d’abril de 2013 a les 18:00h a LaSala Miguel Hernández de Sabadell

“Kafka i la nina viatgera” Cia. Albena Teatre

Estrena a Catalunya !!

Molt recomanable, aquesta producció de tres companyies diferents, una de les obres que més ens va agradar el passat FETEN 2012 i que insòlitament no ha visitat encara Catalunya, tot i poder-se representar en català.

Sinopsi
Un any abans de la mort de Franz Kafka, quan l’escriptor passeja per un parc de Berlín, es  troba  una  nena  de  cinc  anys  plorant  desconsolada:  ha  perdut  la  seua  nina.  Per calmar-la, a l’escriptor se li acut convèncer la nena que la nina no s’ha perdut sinó que està de viatge i que ell, convertit en improvisat carter de nines, té una carta que li durà el dia següent.

Aquella nit Kafka escriu la primera de les moltes cartes que, al llarg de les setmanes següents,  lliura  i  llegeix  puntualment  a  la  nena,  explicant  les  experiències  d’aquesta nina extraordinària des de tots els racons del món.

La trama es desenvolupa seguint el contingut de les missives que, suposadament, la nina Brígida envia a la seva ama Elsie i que narren les experiències i aventures en diferents ciutats i paisatges del món, i les lliçons que va aprenent la nina.

Després de voltar molt, la nina Brígida es casa i és feliç. Elsie també ho és al saber que la seva nina viu una nova vida en companyia de la persona estimada. Kafka està content, ha superat la prova i li comenta a Dora, la seva dona, que no ha creat una insòlita fantasia, sinó que ha recuperat a un ésser humà.

Fitxa artística
Direcció: Carles Alberola, Fernando Bernués / Actors: Pep Ricart, Nuria Herrero, Rut Quiles / Ajudant de direcció: Alfred Picó / Versió valenciana: Laura Useleti / Espai Escènic i vestuari: Montse Amenós / Confecció vestuari: Goretti – Puente / Retocs vestuari: Vicenta Marco / Disseny de llums: Xabier Lozano / Musica original i arranjaments: Rut Quiles / Veu iaia: Isabel Requena / Veu nina: Rebeca Valls / Estudi de gravació: Akana / Construcció escenografia: Arts–cenics / Proescena – Pilar Alba Ladejo / Foto cartell: Alba Soler / Disseny gràfic: Jesús Huguet / Dossier didàctic: Xavier Lauder / Cap tècnic: Marcos Orbegozo / Tècnic il·luminació: Ximo Olcina / Reforç tècnics: Andrés Alcañiz / Assessorament de ball: Amparo Fernández / Assessorament de màgia: Nacho Diago / Caracterizació i maquillatge: Josan Carbonell / Distribució espectacle: Albena Teatre – Teresa de Juan / Administració: Techus Gómez / Gerència: Joan Carles Dauder / Coordinació gira: Virginia Cordero / Producció: Toni Benavent i Koro Etxebarria / En coproducció amb Albena Teatre, TanttakaTeatroa, Emedous i INAEM-Ministerio de Cultura

Gènere: teatre
Idioma: català
Edat recomanada: a partir de 6 anys
Durada de l’espectacle: 60 minuts

Entrada 8 €
Amics de LaSala 6 €
Pots comprar les entrades per internet fins a tres hores abans de l’espectacle
+ INFO i venda d’entrades

LaSala Miguel Hernández
Ronda Roureda, 24
08207 Sabadell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*