“Trinco, trinco” espectacle familiar. Aquest dissabte al Parc Catalunya (Sabadell), dins la 12ena festa de la diversitat

Dissabte 27 d’abril de 2013 a les 12:00h al Parc Catalunya (Sabadell),  dins la 12ena festa de la diversitat

“Trinco, trinco” Cia. Samfaina de Colors

Sinopsi
Trinco, trinco es basa en cançons tradicionals, cançons transmeses de pares a fills, que han servit i serveixen tant per expressar sentiments, com per jugar, com per iniciar moviments… I que serveixen per entrar de forma natural, amb el llenguatge musical matern, al meravellós món de la música tradicional.

L’audició comença amb un conte que presenta els instruments de l’audició. A través de la cançó “La coqueta en sucre” es presenten el músics i els nens i les nenes. Seguidament els instruments proposen com a endevinalles les cançons més conegudes pels infants: “Cargol treu banya”, “La lluna”, “Sol solet”, “El gegant del pi”, “Ric, ric, ric”… És el moment de les dues cançons mimades: “Al carrer més alt” i “Peu polidó”. La cançó que dóna nom a l’audició “Trinco, trinco”, serveix com a introducció als jocs dansats, “Roda moliner” i “La Morsuliana”. Els encarregats d’acomiadar l’audició són en Pepitu i en Pepet, els protagonistes de la cançó “Els titelles”.

Fitxa artística
Intèrprets:
Mirna Vilasís: veu, acordió diatònic, flauta i petites percussions.
Xavi Múrcia: veu, guitarra, mandolina, flabiol i tamborí.
Rafel Roca i Pepmaria Martínez :Tècnics de llums.

Direcció: Samfaina de Colors
Idea i selecció de les cançons: Mirna Vilasís
Arranjaments musicals: Xavi Múrcia

Durada: 50 minuts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*