“KEI KEI !” Teatre, música i dansa per a tots els públics. Aquest diumenge a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat)

poster kei kei

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa la Companyia Toc de Retruc celebra el 20è aniversari de la creació d’aquest espectacle, el primer en què va introduir aquesta disciplina escènica en els seus muntatges amb vocació multidisciplinar des dels seus orígens.

El preu de l’entrada és de 3,5 euros i s’aplica descompte als socis del CLUB3C.

Diumenge 28 d’abril de 2013 a les 12:00h a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat)

“KEI KEI !” Cia. Toc De Retruc

Teatre, música i dansa per a tots els públics

Recomanat de 3 a 7 anys

A “Kei Kei !” Toc de Retruc combina amb èxit la música en directe que caracteritza els seus muntatges amb diverses tècniques teatrals, com ara la pantomima o el teatre d’objectes, i incorpora per primera vegada la dansa com a element essencial en el desenvolupament escènic.

Un ésser malèfic i mutant, l’Urpa, es dedica a fer la vida impossible als “Kei Kei”, insòlits animals d’un país fantàstic, mentre el Capità Ferradura, mariner en busca de noves aventures, intentarà, amb la participació del públic, dur a bon port el desenllaç del conte.

KEI KEI MARTA

Can Massallera
c/ Mallorca 30
Sant Boi de Llobregat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*