“Ballarruca d’arreu del món” aquest dissabte al Saló del Llibre de Mollerussa

Dissabte 27 d’abril de 2013 a les 17:00h al Saló del Llibre de Mollerussa

“Ballarruca d’arreu del món” Cia. Rah Mon Roma

Espectacle d’animació amb repertori del món mundial. Cançons i danses populars per a cantar i ballar tot descobrint pinzellades de diverses cultures del planeta.

En format d’un animador, en duet o en trio.La Festa no ha deixat mai de ser-ho, en qualsevol racó del nostre planeta. Totes les cultures utilitzen, entre d’altres, l’element de la cançó i la dansa per a celebrar-la. Per això, aquest espectacle us proposa un viatge col·lectiu intercultural, amb el que descobrirem algunes maneres de passar-nos-ho bé tal com canta o balla la mainada arreu del món: cants centramericans, balls africans, danses sud-americanes, cançons d’illes de l’índic, ritmes calents de l’Atlàntic i sinuosos del Pacífic, danses de la freda Sibèria… Tanmateix, però, serà un viatge amb molt de suc. Suc amargant, dolç, picant i salat alhora, espès i fi, fred i calent. Presentarem, també, alguns instruments musicals que ens acompanyaran en aquest viatge i que han vingut dels racons més recòndits de la terra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*