“El país sense música” aquest diumenge a Mares, Pirates i Princeses (Barcelona)

El País sense música(2)

Diumenge 28 d’abril de 2013 a les 11:30h a Mares, Pirates i Princeses (Avda. Roma, 82 de Barcelona)

“El país sense música” Cia. Sota Mínims

Conte teatralitzat per a nens i nenes entre 1 i 5 anys

De ben petits quan arribem al món ens fixem en una cosa, una cosa que sembla màgica; la música!!! Les mares ens canten cançons per dormir que ens acaronen l’ànima, ens comencem a moure amb qualsevol ritme que sentim, ballem, riem, de més grans ens enamorem amb la música, busquem cançons en les que ens identifiquem, que ens penetren més enllà de les orelles, ens fan la vida una mica més agradable. Us imagineu un país sense música?… Sota Mínims Teatre ens trasllada fins el País del Silenci, on la princesa Menuda fa cent anys que dorm…el seu país no sap què és la música…

Algú li donarà un cop de mà? Us atreviu a acompanyar-la en aquest viatge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*