Estrena: “Buff!” Dimarts vinent a la Plaça Major de L’Espelt (Òdena)


 

Dimarts 30 d’abril a les 18:00h a la Plaça Major de L’Espelt (Òdena)

Estrena: “Buff!” Cia. L’Ou Ferrat

Des del cel han arribat a la plaça tres transportistes d’aire amb una missió important: fer entrega d’un paquet misteriós a la concurrència. Per a poder-lo entregar a qui correspon, primer hauran d’estar segurs que han aterrat al lloc adequat i, després, que els assistents mostrin certes aptituds aèries per a poder fer bon us del contingut del paquet.

BUFF! és un espectacle multidisciplinar de plaça amb una estètica ambientada als anys 30. Amb música, animació, jocs cooperatius, danses, gags, curses, pintura mural en directe, cançons… amb un eix transversal transparent: l’aire. BUFF! …un espectacle d’aire infantil i familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*