L’acció ballada de demà dilluns 29 d’abril, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, es trasllada al vestíbul del Mercat de les Flors

Comunicat de l’APdC

apdc

Davant de la previsió de fortes pluges per demà, traslladem l’acció multitudinària de dansa de l’APdC -que havia de tenir lloc a la Pl. de Catedral- al vestíbul del Mercat de les Flors  (c/Lleida,59). Com teníem previst es faran dos passis, a les 18 i a les 18.30h. Si vols participar a l’acció hauries de venir a l’assaig general que es farà a les 16.30h. T’hi esperem! Plogui, nevi o faci sol, la dansa sempre es mou…

Com serà l’acció?

Serà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es representaran la gran majoria d’estils de dansa: Clàssic, Contemporani, Jazz, Claqué, Flamenc, Bhangra, Tradicional, Breakdance, Lindy Hop, Dansa creativa i Dansa lliure. Durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 3 parts:

1) Lectura del missatge del DID ’13 a càrrec d’Anna Maleras. 3 ballarins de difernets generacions posaran moviment a les seves paraules.
2) Coreografia “Ballem pel DiD” (grupal + estils) (♪ “Ballem pel DID” de S.G. Ferro)
3) Coreografia popular (♪ “Ni tu ni nadie” d’Alaska)

Què has de fer per a participar?
És molt senzill! Pots participar en la coreografia “Ballem pel DID” + la popular, o bé, només a la coreografia popular, tu esculls. Pots participar individualment o amb u n grup d’alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa!

*Per a participar a la coreografia “Ballem pel DID” i a la coreografia popular:

– Podràs aprendre les coreografies als vídeos. Clica sobre el teu estil.
Ballem pel DID Clàssic // Ballem pel DID Contemporani // Ballem pel DID Jazz //Ballem pel DID Flamenc // Ballem pel DID Claqué //Ballem pel DID Bhangra// Ballem pel DID Breakdance // Ballem pel DID Lindy Hop// Ballem pel DID Tradicional //Ballem pel DID Dansa lliure// Ballem pel DID Dansa creativa

-Podràs aprendre la coreografia popular veient aquest vídeo.
– Si no has vingut a un assaig previ caldria que vinguessis a l’ assaig general del 29 d’abril al vestíbul del Mercat de les Flors a les 16.30h.
– El dia de l’acció cal venir vestit/da del color del teu estil (veure dibuix) o bé amb una samarreta del teu color d’estil, i un pantaló o faldilla negre.

*Per a participar només a la coreografia popular:

-Podràs aprendre la coreografia popular veient aquest vídeo.
– Si no has vingut a un assaig previ caldria que vinguessis a l’
assaig general del 29 d’abril al v estíbul del Mercat de les Flors a les 16.30h.
-Pots venir vestit/da com vulguis.

Distribució a l’ESPAI dels diferents grups  (cada grup/ estil té un color)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*