“L’Ocell d’Argent” Aquest dissabte al Corte Inglés de Cornellà

l'Ocell d'argent
Dissabte 4 de maig de 2013 a les 12:00h i 18:00h al Corte Inglés de Cornellà (Salvador Dalí 15-1908940 Cornellá)

“L’Ocell d’Argent” Cia. Bufanúvols
Sinopsi:
Hi havia una vegada una princesa que sempre estava contenta perquè cada matí quanes llevava rebia la visita d’un ocell d’argent. Aquest era el seu secret. Però un matí el seu estimat ocell va deixar d’anar-hi i això la va entristir moltíssim. En veure-ho, el rei va ferun decret que deia que donaria la mà de la seva filla al jove que liretornés l’alegria. Van començar a arribar a la cort joves d’arreu del regne: un pescador,un cuiner, un matalasser…, però cap no aconseguia fer tornar l’ocell d’argent. Finsque va aparèixer un músic, que amb les seves cançons va aconseguir el retorn de l’ocellestimat i, amb ell, l’alegria de la jove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*