Obertes les inscripcions per la tercera edició del Casal Artístic d’estiu del Teatre Clavé

Casal Artístic - Teatre Clavé

Obertes les inscripcions per la tercera edició del Casal Artístic d’estiu del Teatre Clavé.
Enguany s’hi incorporen també tallers de creació per a joves

El Casal artístic combina l’educació en el lleure i la formació artística i es durà a terme des del 25 de juny fins al 31 de juliol en torn de matí. Com a novetat, aquest estiu també s’ofereix un programa de tallers de creació adreçat als joves d’entre 13 i 17 anys. En ambdós casos, les inscripcions es poden formalitzar fins el 7 de juny al Teatre Clavé de Tordera

Un any més, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar una nova edició del Casal artístic, la tercera en aquesta cas. El Casal artístic és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

El Casal artístic s’adreça a infants nascuts entre el 2001 i el 2010 i es durà a terme des del 25 de juny fins el 31 de juliol en torn de matí (de 8.45h a 13h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques. Una de les novetats d’enguany és la possibilitat que els infants tanquin el procés iniciat al Casal artístic d’estiu amb dos dies de colònies a Mas Panella (Tordera) durant l’1 i el 2 d’agost. Així, s’arrodoneix la setmana però sobretot, s’arrodoneix l’experiència viscuda al Casal.

Tallers de creació per a joves
Aquest any, el programa d’activitats lúdico-formatives que el Teatre Clavé ofereix durant els mesos d’estiu s’amplia amb la incorporació d’un programa de tallers de creació adreçats a joves nascuts entre el 1996 i el 2000. Els tallers de creació volen ser un punt de trobada per a joves amb inquietuds artístiques que vulguin experimentar amb l’art. La metodologia de treball serà lliure: les motivacions i els coneixements dels participants seran el motor i el punt de partida del treball que els joves escullin fer. A diferència del Casal artístic, els tallers de creació són unitats de treball setmanals, entre l’1 i el 26 de juliol, en horari de matí (de 9.30ha 13.30h). Cada participant podrà escollir quines i quantes setmanes vol participar als tallers de creació.

Inscripcions
Les inscripcions per a participar al Casal Artístic d’estiu i/o als tallers de creació jove es  poden formalitzar fins el 7 de juny de manera presencial al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Les places són limitades.
>> Més informació: http://issuu.com/teatre_clave/docs/casalartistic2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*