Cap de setmana de l’Ateneu Popular 9 barris, Barcelona

Amigues i amics,

si sou amants del nou circ que es fa a casa nostraaquest cap de setmana és una oportunitat de veure el circ actual emergent, en una de les últimes programacions de circ en sala de la temporada a L’Ateneu: l’estrena de la Cia. PSIRC amb el seu espectacle Acrometria

També és el cap de setmana de La Cultura Va de Festa, i en van ja 33 edicions, al Parc de la Guineueta enguany amb el lema “Ni usura, ni censura; als carrers fem cultura!!”

D’altra banda, lamentem haver-vos d’anunciar que el doble concert de The Sweet Vandals i The Flytones que s’havia de fer aquest divendres 3 de maig a L’Ateneu s’ha cancel·lat. Us demanem disculpes per les possibles molèsties que el fet us pugui ocasionar, i tingueu per segur que us avisarem de la propera cita dels madrilenys The Sweet Vandals a la ciutat de Barcelona.

I last but not least, aneu-vos reservant el proper 11 de maig a la tarda per celebrar com cal la festa de L’Ateneu i conèixer també tot el nou equipament que hem estrenat aquesta temporada, perquè hi sou tots i totes convidats! Seguirem informant…

Ens veiem a L’Ateneu i aquest cap de setmana al Parc de la Guineueta!

dissabte 4 de maig 2013 |21.00h  Ateneu Popular 9 Barris 6€

Cia. Psirc 

ACROMETRIA

La Cia. Psirc presenta Acrometria, un espai on es troben tres persones atrapades, abandonades d’una realitat de vegades inexistent, no se sap des de quan, ni tampoc si algun dia podran sortir. Entre elles, creen noves geometries humanes, un nou llenguatge per sobreviure i entendre tot allò que els envolta, acceptant l’existència d’infinites realitats.

L’Ateneu Popular 9 Barris acull l’estrena del primer espectacle de la companyia Psirc, Acrometria, creat amb el suport del projecte euroregional Process()s impulsat per La Central del Circ, La Grainerie-Fabrique des Arts du Cirque i l’Oficina de Turisme de Perpinyà. 

Entrades anticipades a Ticketea.com

http://www.ticketea.com/psirc

MÉS INFORMACIÓ >>

dissabte 4 de maig (a partir 22h) i diumenge 5 de maig 2013 tot el dia |Parc de la Guineueta (Nou Barris) gratuït 

Jornada de festa i reivindicació, mostra d’entitats… 

33ª LA CULTURA VA DE FESTA 

Trobada d’entitat sota el lema “Ni usura, ni censura; als carrers fem cultura!!” amb cercaviles, concerts, mostra d’entitats, gimkana, tallers oberts, espectacles de circ i animació, pregó a càrrec dels treballadors i treballadores en lluita de Sagalés-bus9barris, 1er mercat d’intercanvi a Nou Barris, concert salsero amb La Sonora Libre, fi de festa amb diables i foc… i molt més! 

Organitza: Coordinadora Cultural de 9 Barris

Consulteu aquí tot el programa 

MÉS INFORMACIÓ >>

————————————————————————————————

Segueix l’actualitat de l’Ateneu Popular 9barris a twitter i a facebook i a www.ateneu9b.net 

██▐▐▐██▐▐▐██▐▐▐█ Ateneu Popular 9 Barris ██▐▐▐██▐▐▐██▐▐▐██

Per arribar a l’Ateneu Popular 9 Barris (mapa): 

C/Portlligat, 11-15 – 08042 Barcelona

Tel. 933539516 | www.ateneu9b.net

Metro: L3 Roquetes, L3-L4-L11 Trinitat Nova

Bus: 50, 51, 60, 76, 81, N1 i N6…

Cotxe o moto: sortida 2 de la Ronda de Dalt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*