L’espectacle del Mag Edgard, Déjà Vu, fusiona màgia i il·lusió aquest diumenge al Centre Cultural Terrassa

Deja Vu - Mag EdgardL’equipament cultural terrassenc acollirà Déjà Vu, diumenge 5 de maig, l’últim espectacle de màgia de la Temporada Primavera 2013 de la mà del reconegut Mag Edgard. Aquest espectacle forma part de l’acord de col·laboració entre Unnim Caixa i BBVA que té com a objectiu donar continuïtat a les activitats més destacades de l’Obra Social.

Aquest espectacle de màgia s’inclou dins la programació de primavera de la Temporada de Circ i Màgia, la qual finalitza el proper 2 juny amb l’espectacle de circ Sopa de pedres de la companyia Teatre Nu.

Déjà Vu

L’espectacle de Déjà Vu es podria definir com un espectacle on es fonen la màgia i la il.lusió. Aquesta combinatòria el converteix en un show fantàstic que insinua i evoca coses impossibles que recreen un univers conegut i desconegut alhora. En definitiva, un espectacle enganyós que fa creure a l’espectador que ja ha viscut coses mai vistes.

La bellesa i l’elegància de l’espectacle fa reviure els antics espectacles de prestidigitació, quan els mags gaudien d’un estatus superior pel sol fet de fer creure al públic que la màgia eren poders i que tenien una ment prodigiosa.

Edgard, un mag vingut de no se sap on, introdueix al públic en una aventura desconeguda que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic, una barreja del present i el passat, del que és possible i impossible, d’allò vist i allò que no es veu, i on tot junt no resulta ser més que una il.lusió.

Mag Edgard

Edgard porta des de l’any 1997 dedicat a la màgia professional. Va començar al Teatre Llantiol de Barcelona com un dels millors mags del moment i, mica en mica, va anar destacant pel seu domini de la màgia de proximitat i per la seva valentia, fent màgia d’escena i d’aparells.

La seva meticulositat i perfeccionament de la tècnica l’han convertit en un reconegut il·lusionista amb una contrastada experiència.
La companyia que porta el seu nom, presenta l’espectacle Déjà Vu com un espectacle itinerant on la màgia no necessita del suport de la paraula.

Les dades:
Espectacle: Déjà Vu
Il·lusionista: Mag Edgard
Direcció: Josep Maria Lari
Actor: Víctor López
Durada: 60 minuts
Data: diumenge 5 de maig
Hora: 18h
Preu: 7€
Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340
Telèfon: 902 180 677
Informació i venda d’entrades: www.fundacioct.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*