“Instants” Màgia. Divendres i dissabte al Teatre de Ponent (Granollers)

Divendres i dissabte al Teatre de Ponent (Granollers)
Divendres 10 de maig de 2013 a les 21:00h
Dissabte 11 de maig de 2013 a les 21:00h

“Instants” Cia. Mag Edgard

Per sobre de tot és un espectacle « tot terreny », és a dir que tot i que el seu lloc natural siguin teatres petits és molt adaptable a pràcticament qualsevol situació. És un espectacle molt variat, on s’alternen els números de participació amb el públic i també números musicals amb una molt ben tractada posta en escena, sempre en clau d’humor.

Instants està especialment pensat per a un públic familiar i, gràcies a la gran quantitat de representacions realitzades, ha arribat a ser l’espectacle més sol.licitat de la companyia. Un autèntic espectacle professional d’il.lusionisme.

I per últim, per què Instants? Molt senzill. Instants són aquells petits moments que ens permeten evadir-nos de la realitat i disfrutar, encara que es tracti només per a un moment, de la sensació i el misteri de la bona màgia.

Dramatúrgia i direcció : Edgard Mauri Pou
Intèrprets: Mag Edgard, SouleymaneBah

Gènere: màgia
Durada:70 minuts
Espectacle en:català

Teatre de Ponent
Carrer de Ponent, 60
08401 Granollers
93 849 83 64 / 93 849 81 67

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*