Matinals al C.A.T. “ENTRE LA FLAIRE DE L’ESPÍGOL I EL ROMANÍ” aquest diumenge a Barcelona

“Entre la flaire de l’Espígol i el Romaní”

Diumenge 12 de maig a les 12 h al C.A.T. (Pl. Anna Frank, s/n – Barcelona)

Espectacle participatiu per a tota la família
Exposició sobre la vida i l’obra de la Joana Raspall

Mariona Cabassa

Il·lustració de Mariona Cabassa, del conte Primavera, de Roser Iborra, publicat a Cavall Fort 1193/1194

Organitza: Ara Va de Bo, en el marc de la celebració de l’Any Joana Raspall i dins del programa OFF Barcelona Poesia (Festival Internacional de Poesia de Barcelona)

Amb el suport del Centre Artesà Tradicionàrius, de Cavall Fort – Tatano, de l’Eixam d’amics de Joana Raspall, del Consorci per a la Normalització Lingüística de Gràcia-Sarrià/Sant Gervasi i del Centre de les Arts de L’Hospitalet

Organitza l’exposició: Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil amb la col·laboració de: Institució de les Lletres Catalanes

Música, poemes, cançons i contes dedicats a Joana Raspall

Una trobada d’un munt d’amics que volen recordar amb les seves melodies i les seves veus la flaire harmoniosa, sensible i feliç de la Joana, tot dedicant-li aquesta matinal, de la mà del grup Ara Va de Bo, participaran La Bicicleta, en Miquel Codinach, la Cecilia Bellorín, l’Isabela Méndez, l’August de Rapsòdia, la Família Ventura, en Marc Delgado, la Muntsa Fernández,…

Amb els seus poemaris hem descobert el gust per la poesia, la formació de la sensibilitat, l’aprenentatge fent escaleta, el desenvolupament de la intel·ligència emocional, en aquesta Matinal trobareu molt de tot això, us proposem un taller de construcció de poemes instantanis, descobrireu els bonsais de paper d’en Joaquim Carbó, una mostra de piulades poètiques, el conte El xarop de la vida, un duel musical al contrapunteo frutal, els jocs poètics de l’August, un tast de poemes musicats de la Joana Raspall, i això només per començar!

Exposició Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó

L’exposició s’atura per unes hores al C.A.T., en la seva itinerància per Catalunya

L’exposició recull els diferents episodis de la vida de la poetessa a través de fotografies i fragments dels seus verso. Aquesta mostra s’estructura en sis apartats: infantesa, la feina com a bibliotecària, la vocació d’escriptora, les primeres obres per a infants, la poesia i, per últim, els 100 anys que la Joana Raspall complirà el proper 1 de juliol de 2013.

Amb motiu del centenari del naixement de Joana Raspall, el ClijCAT presenta aquesta exposició adreçada al públic familiar, que abastarà les obres que ha escrit per a infants. El material proposat brinda l’ocasió de conèixer més de prop l’autora i admirar la naturalitat i riquesa verbal dels seus poemes.

Joana Raspall i Juanola és una de les primeres autores que escriu poesies per a infants en català.

Obert de 10,30 h a 14 h al C.A.T. Entrada lliure

Només és podrà visitar aquest diumenge 12 de maig, no te la pots perdre!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*