Sessió #ttpforma: Com puc aprofitar els recursos que hi ha al teatre per a fer la meva il·luminació? – 14/05/13

13a. Sessió IN-FORMATIVA #ttpforma

14 de maig – 10 h. Teatre de l’Escorxador de Lleida (C/ Lluís Companys s/n)

COM PUC APROFITAR ELS RECURSOS TÈCNICS D’UN TEATRE PER A FER LA IL·LUMINACIÓ DEL MEU ESPECTACLE?STAGELAB  us proposa una jornada d’aprofitament dels recursos tècnics d’un teatre centrat en el camp de la il.luminació.

Gestió  dels temps de muntatge i dels materials disposants, petits apunts diferenciadors en els dissenys d’il.luminació d’espectacles de muntatge curt (de 2 a 4 hores). En resum, una jornada que pretén facilitar a les companyies la relació amb la técnica dels diferents espais teatrals amb els que ens trobem optimitzant els recursos en el camp de la llum.

Sessions IN-FORMATIVES #ttpforma


El segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ #ttpforma de la TTP. Unes trobades amb diferents agents culturals on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ


Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851  – www.ttp.cat –       Podeu participar i seguir les sessions via Twitter a #ttpforma

Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí

ORGANITZA:

COL·LABORA:                
Aquestes sessions IN-FORMACIÓ compten amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*