El 35è Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès omple de color el Teatre Municipal – noticiestgn.cat

vendrell_teatrehttp://www.noticiestgn.cat/wp-content/uploads/2013/05/vendrell_teatre2-300x225.gif

Continua amb molt d’èxit de participació el XXXV Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès, que té lloc al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell i no finalitza fins al proper divendres 10 de maig. Es tracta d’una proposta ferma de treball en català a les aules.

Patrocinat per Diputació de Tarragona i gestionat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès, en aquesta edició hi prenen part més de 600 escolars de 21 centres educatius de la comarca del Baix Penedès, d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys.

El festival va començar el passat 29 d’abril s’allargarà fins al dia 10 de maig.

Tot i que el Festival va dirigit, bàsicament, a la població escolar, és obert a tothom, sempre que ho permeti l’aforament de la sala; fins al dia d’avui, al llarg de totes les jornades de representació s’ha comptat amb una nombrosa assistència de familiars i amics dels joves actors i actrius. L’entrada és gratuïta, i les representacions s’inicien cada dia a les 10 del matí.

Amb motiu de la commemoració de l’Any Espriu (1913-2013), l’organització s’ha adherit a l’efemèride: al principi de cadascuna de les sessions, els joves actors i actrius fan una lectura en veu alta d’un dels poemes o pensaments més representatius de Salvador Espriu.

Publicat a http://www.noticiestgn.cat/2013/05/07/el-35e-festival-de-teatre-infantil-i-juvenil-del-baix-penedes-omple-de-color-el-teatre-municipal/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*