“La granja més petita del món” Aquest diumenge a Can Rajoler (Parets del Vallès)

http://www.parets.cat/imatge/26922-1367476093.jpg?amplada-maxima=750

Diumenge 12 de maig de 2013 a les 18:00h a Can Rajoler (Parets del Vallès)

“La granja més petita del món” Cia. Anna Roca

La granja més petita del món és un espectacle molt proper al públic infantil, un tu a tu entre l’Anna Roca i els infants que permet fer una representació més íntima, on la relació amb el públic es converteix en un lligam molt especial. En aquesta ocasió, a més, l’acompanya la Marta Rius interpretant les seves cançons en directe. Totes dues, com a masovera i masiaire de la granja més petita del món, ens expliquen la seva història tot comparant-la amb una granja de veritat. A través de la interacció i el joc amb els nens, tots plegats van descobrint els animals i les verdures de l’hort.

Durada de l’espectacle: 45 minuts.

Teatre Can Rajoler
Travessera, 1
Parets del Vallès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*