“La rateta” Aquest dissabte a l’Espai Escènic Ca n’Humet del Masnou

La Rateta
Dissabte 11 de maig de 2013 a les 18:00h a l’Espai Escènic Ca n’Humet de El Masnou (Carrer de Fontanills, 77-79, Masnou)

El cicle de teatre familiar, que gaudeix de tan bona resposta entre la població del Masnou, torna a l’Espai Escènic Ca n’Humet. El dissabte 11 de maig a les 18 h, la sala municipal acull l’espectacle La rateta, una adaptació de la història de la rateta presumida que es troba amb grans problemes per gestionar la seva sort. La reconeguda companyia L’Estaquirot Teatre, en aquesta ocasió, situa la història en un bloc de pisos modern. El preu de l’entrada és de 3 euros i es poden adquirir al portal comercial www.quedat.cat o bé dues hores abans de l’espectacle a la taquilla de la sala municipal.

Publicat a http://www.elmasnou.cat/document.php?id=10760

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*