“La veritable història del rei que tenia el nas vermell” Aquest diumenge al Teatre Bravium de Reus


Diumenge 19 de maig de 2013 a les 12:00h al Teatre Bravium de Reus

“La veritable història dl rei que tenia el nas vermell” Cia. L’Invisible Titelles
Una divertida història  que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial,  on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que  tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi.  La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare.  A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…

A l’obra hi tenim altres personatges  que són tota una sorpresa.  És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat…. els nostres estimats titelles.

Amb aquesta obra “l’Invisible titelles” pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i demés família s’ho passen d’allò més bé amb els aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels demés

Basada en un conte popular català

Teatre Bravium
C/ Presó, 13
43201 Reus
977 343701

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*