Gala Final del 10è Festival de Claqué de Barcelona

DormeshiaSumbryEdwards13byEduardoPatino-1

associació tot claqué

Gala Final del 10è Festival de Claqué de Barcelona

DATA: Diumenge 19 de maig
HORA: 18 hores
PREU: 12 € / 8 € (socis)
LLOC: Mercat de les Flors (c/ Lleida, 59 Barcelona)
ORGANITZADOR: Tot pel Claqué, associació sense ànim de lucre

Sinopsi
El Festival de Claqué de Barcelona clausura la 10a edició amb l’actuació de l’artista convidada d’enguany, la prestigiosa ballarina nord americana Dormeshia Sumbry-Edwards, que va ser coreògrafa de claqué personal de Michael Jackson durant 11 anys, a la Gala del Claqué el proper diumenge al Mercat de les Flors.

Durant la Gala, també actuaran les companyies professionals catalanes Tap Olé, Camut Band, Trakatap, Companyia Sharon Lavi, Barcelona Rhythm Tap i David Batlló, entre d’altres, i es farà l’entrega del Premi Claqueta, que vol reconèixer la feina d’aquelles persones que han contribuït a fer créixer el claqué a Barcelona. Coco Comín, Enric Torné, Mireia Font, Lluís Méndez, Rafel Méndez i Pilar Sans han estat alguns dels premiats en les edicions anteriors.

El Festival de Claqué de Barcelona (12-19 de maig), que compta cada any amb més participació ciutadana, és la cita de referència per a compartir i gaudir de diferents activitats programades entorn del claqué -cercavila, tap jam, cine fòrum, màster classes, claqué al carrer, entre d’altres- i incentivar la creació. Durant aquests dies, Barcelona es converteix en el centre neuràlgic del claqué europeu, a on aquest estil ja té una presència i qualitat notables. El Festival de Claqué, per tant, és una oportunitat única per aprendre de la dansa que va tenir el seu auge als anys 30, amb presència en diversos musicals a Hollywood, i que ens ha deixat artistes tan prestigiosos com Fred Astaire, Gene Kelly o Bill Robinson.

Més informació: http://tapbcn.com/wordpress/?p=2148&lang=ca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*