Comunicat sobre el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris

L’ Ateneu Popular 9 Barris farà, un any més, el Circ d’ Hivern. Malgrat les dificultats econòmiques i impagaments de la Generalitat de Catalunya la nostra voluntat és fer, com cada any des d’en fa 17, una producció de circ de qualitat i per a tots els públics, que es representarà al teatre de L’Ateneu durant les festes de Nadal del 2013.

Però aquestes incerteses econòmiques fan que el procés de selecció, producció i finançament canviï: aquest any no farem la convocatòria oberta del Circ d’Hivern de l’Ateneu. Estem valorant altres fórmules, basades fonamentalment en la cooperació i la coproducció, que es concretaran quan es publiquin els nous pressupostos en matèria de Cultura de la Generalitat.

En qualsevol dels escenaris, sigui com sigui: nosaltres no ens retallem, farem el 18è Circ d’Hivern. Malgrat haguem de fer-lo en unes condicions econòmicament desfavorables, pensem posar en primer pla la imaginació per tal de compensar la manca de recursos públics.

ATENEU POPULAR 9 BARRIS
Maig de 2013

http://www.ateneu9b.net/content/comunicat-sobre-el-proper-18%C3%A8-circ-dhivern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*