Gran gala de Pallassos sense fronteres, el 28 de maig a les 20:30 al teatre Lliure de Montjuïc

                                        teatre lliure

Arriba la GRAN GALA per celebrar els 20 anys de PALLASSOS SENSE FRONTERES

L’acte se celebrarà el 28 de maig a les 20.30 al Teatre Lliure de Montjuïc

El proper 28 de maig a les 20:30 se celebrarà la Gran Gala per celebrar el 20è aniversari de Pallassos Sense Fronteres al Teatre Lliure de Montjuïc.

A la Gala hi participaràn: Tortell Poltrona, Quico Pi de la Serra amb la seva banda (Joan Pau Cumellas i Amadeu Casas), El Tricicle, Pepe Viyuela, Pep Callau i Lluís Rodríguez dels Pepsicolen, Lluís Pinyot… I les companyies Gog i Magog, Més Tumàcat, Circ Los i  Mabsutim. Tots ells artistes i companyies de Pallassos Sense Fronteres que oferiran 90 minuts d’espectacle, records i emocions, que ens ajudaran a repassar la trajectòria de l’organització i que ens faran gaudir del circ i del pallasso i la pallassa, com mai.

En 20 anys d’existència de Pallassos Sense Fronteres s’ha fet riure a 3.547.960 persones realitzant 10.707 espectacles en 707 expedicions a 98 països.

Com i a on comprar les entrades

El preu de les entrades és de 15 euros  i es poden adquirir a la web del Teatre Lliure (www.teatrelliure.com) i a les taquilles del teatre. A més, per qui ho desitgi, hi ha la possibilitat de fer aportacions a la Fila Zero de la gala al compte de Triodos Bank:  1491 0001 21 2013636127El 100% de la recaptació (Venda d’entrades i Fila Zero) anirà destinada a finançar els projectes de la organització.


La premsa ha de confirmar assistència:

Es prega confirmació enviant un correu electrònic a srodriguez@clowns.org o bé trucant per telèfon al 653 984 237. Contacte: Samuel Rodríguez. Esperem comptar amb la teva presència i poder compartir amb tu aquest dia tant especial.Abraçades!

Material de premsa per descarregar:

Trobareu el dossier de premsa aquí

El vídeo commemoratiu del 20è aniversari aquí

  www.teatrelliure.cat
 http://www.clowns.org/ca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*