Avui: La Biblioteca Dos Rius acull una sessió de contes científics creada per la Universitat de Barcelona

Ajuntament de Torelló

La Biblioteca Dos Rius de Torelló acollirà avui, dimecres, a les 6 de la tarda, una activitat molt especial per a celebrar el final de curs de L’Hora del Conte. La sessió, titulada ‘Pinta’m un conte’ consistirà en la narració d’un conte de caire científic, il·lustrat en directe, en el marc d’una activitat creada per la Universitat de Barcelona.

El conte porta per títol ‘Més enllà dels núvols’ i té com a argument els fenòmens meteorològics adversos. La sessió anirà a càrrec de la narradora Eva González i la il·lustradora Marta Casellas.

La iniciativa ‘Pinta’m un conte’ consisteix en una programació de contes infantils de temàtica científica en què un narrador desenvolupa la història i un il·lustrador els pinta en directe. Al final de cada sessió es convida als infants a fer un dibuix que serveix per a reforçar l’aprenentatge, millorar la comprensió de la història que s’ha explicat i avaluar l’eficàcia de l’activitat.

Es tracta d’un projecte de la Universitat de Barcelona emmarcat en el programa d’activitats ‘La UB divulga’, coordinat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la UB; i està subvencionada pel Ministerio de Economía y Competitividad – Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Departament d’Economia i Coneixement  de la Generalitat de Catalunya.

Biblioteca Dos Rius
Plaça Vella, 6
08570 – Torelló

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*