ESPAIdART tanca la segona setmana de programació amb gran èxit de públic i es prepara per rebre una 3a setmana plena de música, contes i teatre en anglès

EspaidArts - espai gironès

La primera edició del Festival d’Arts en Viu a l’Espai Gironès, ESPAIdART arriba a l’equador de la seva programació amb una gran afluència de públic que, tant companyies com organitzadors, valoren molt positivament, i enceta una nova setmana plena de propostes interessants

En dies anteriors, el públic d’ESPAIdART ha ballat i s’ha deixat meravellar per les diferents històries que han passat damunt l’escenari i s’ha quedat amb ganes de tornar i repetir, per tal d’aprofitar aquesta experiència única: gaudir d’un bon espectacle de manera gratuïta i dins un centre comercial. “Els nens ni recorden que hem vingut al supermercat”, diu satisfet un dels assistents a un dels espectacles.

Aquesta setmana, ESPAIdART comptarà amb espectacles de teatre i narracions de contes per a petits i grans, entre els quals destaquem una nova producció de la companyia BlueMango Theatre, que divendres ens oferirà un altre espectacle en anglès: Pinky Pig goes to school.

Finalment, la setmana es tancarà amb el concert de The GlizBand i les seves versions de hits actuals a ritme de Rockabilly.

EspaidArt(1)

Consulteu totes les altres propostes de teatre i música que podeu trobar a: http://www.espaidart.net/

Per més informació premeu aquí

INFORMACIÓ PRÀCTICA
ESPAIdART
1ª edició del Festival d’Arts en Viu a l’Espai Gironès
del 6 de maig al 8 de juny al cc Espai Gironès (Salt – Girona)
Teatre, dansa, música i molt més
HORARIS: de dilluns a dissabte a les 18h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*