Mor el pallasso Joan Montanyès ‘Monti’ als 48 anys – elpuntavui.cat

Joan Montanyès ‘Monti’, en una imatge d’arxiu Foto: ARXIU.

Estava ingressat en un hospital de Barcelona on va morir el divendres passat a conseqüència d’un càncer

Un dels últims treballs que va fer amb la companyia Monti&Cia es va poder veure, entre altres lloc, durant la Mercè de l’any passat

El pallasso Joan Montanyes, Monti, ha mort aquest divendres a l’hostpial Vall d’Hebron de Barcelona a l’edat de 48 anys a conseqüència d’un càncer.

Monti, fill del desaparegut director del Teatre Lliure Josep Montanyès, és l’ànim de Monti&Cia, una de les últimes obres que va representar va ser Història d’un pallasso, que es va poder veure entre altres lloc a la Mercè de l’any passat.

Monti va treballar en diverses companyies teatrals i de circ, entre les quals Comediants i el Circ Ralluy, a més de fundar amb Tortell Poltrona la companyia Bandaclown, i impulsar el Circ Grottesco. També va actuar arreu del món amb d’altres pallassos populars com Leo Bassi, Jango Edwards i Sergei Paulov. També va ser director artístic del Teatro Circo Price, de Madrid.

Es dóna la circumstància que en el moment que va morir Monti la comunitat clown de Catalunya i alguns dels seus millors amics estaven reunits davant de l’hospital en una “concentració silenciosa” per donar-li suport.

Publicat a http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/646870-mor-el-pallasso-joan-montanyes-monti-als-48-anys.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*