“La Barretuda” Espectacle de carrer. Aquest dissabte a la Plaça de l’esglèsia de Vilanova de la Muga (Perelada)

Dissabte 25 de maig de 2013 a les 17:15h a la Plaça de l’esglèsia de Vilanova de la Muga (Perelada)

“La Barretuda” Cia. Patawa

Un espectacle de carrer i d’animació per donar la benvinguda a la primavera

La Barretuda interpreta a la Dama del Bosc, un personatge del món de la fantasia que quan arriba la primaveras surt del bosc i es dirigeix a les viles més properes. Ella cerca un objecte màgic que li han pres i amagat els nans del bosc durant l’hivern. Va d’aquí cap allà, amb un mapa a la ma, demanant ajut a la gent que troba pel carrer; però el follet Bonifaci, que viu al seu barret, tot i que vol ajudar, sempre acaba despistant a tothom i envolicant la troca. Sort que al final, amb l’ajut dels vilatans i vilatanes, trovaran l’objecte amagat: un petit acordió que, amb el seu so dolç i alegre, farà ballar a petits i grans en una rotllana de festa i germanor, una rotllana de primavera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*