“Hotel Vamp’80” i “Deu meu, quin embolic”. Dissabte i diumenge als Lluïsos d’Horta de Barcelona

El grup de Teatre Infantil del dimecres dels Lluïsos d’Horta, dirigits per la Isabel Termes, ens presenten l’obra Hotel Vamp’80. 

A més, el grup d’Iniciació al Teatre dels dimecres, dirigits per Júlia Asín, presentaran l’obra Déu meu, quin embolic.

Les dues obres es representaran dissabte 25 de maig a les 18:00 hores i diumenge 26 de maig en sessió matinal a les 12:00h.

Preus:
Preu Soci: 4,00€
Preu no Soci: 5,00€

Sinopsi Hotel Vamp’80: Benvinguts a l´Hotel Vamp´80!!.
La baronessa Tita Von Sissen i la seva familia han fet una reserva a la web de “quinxollovaqueishom.com” per passar el cap de setmana, però allà descubriran que està regentat pels Dràkuls, una peculiar familia de monstres que està boja per la década dels anys 80!!!.
Aquesta obra vol fer un petit homenatge als grans clàssics de cinema en blanc i negre amb música rescatada de l´ultratumba!!

Sinopsi Deu meu, quin embolic: El Mag del Cel Astracel celebra el seu aniversari. Els amics i amigues, li regalen un ordinador molt modern per substituir la vareta que sempre ha fet servir per controlar el bon funcionament dels astres del cel. Només estrenar el nou regal, com que no sap com funciona, causa un gran embolic amb els Estels, la Lluna, el Sol, els Núvols…
La gent del poble decideix apuntar-lo a un curset d’ordinador, per que sàpiga fer-lo anar correctament.

Lluïsos d’Horta
Carrer Feliu i Codina 7 i 9
08031 Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*