“La capseta dels contes” Aquest dissabte al McDonald’s de Parc Vallès (Terrassa)

Dissabte 25 de maig de 2013 a les 12:00h al McDonald’s de Parc Vallès (Terrassa)

“La capseta dels contes” Rah-mon Roma

Les capsetes transporten tresors i, quan s’obren, és per a compartir-los. De sessió en sessió obrirem capsetes amb tresors i les abocarem damunt nens i nenes, pares i mares. Capsetes farcides de contes, plenes de cançons d’aquí i d’allà, de bèsties de tot tipus, de personatges fantàstics, de jocs, d’instruments, de gent com tu…

El títol genèric de La capseta de contes presenta un cicle amb una bona colla de sessions de contes infantils i música. Contes tradicionals, contes del món, contes de temàtica concreta segons l’època de l’any… tot un reguitzell de possibilitats d’aventura amb un fil de continuïtat. Totes les sessions presenten un repertori diferenciat amb la particularitat que són participatives i ideades per a públic familiar. Incorporen recursos ben diversos, des del mateix conte, a les cançons infantils, passant pel suport gràfic, atrezzo ben divers, jocs individuals o col·lectius, dites, cantarelles, poesia, mim, recursos d’animació infantil, moviment…

Mostra un mapa més gran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*