Programació familiar de La Festa Major de Sant Joan a Valls

Foto: ReusDiari.cat

La Festa Major de Sant Joan a Valls compta amb gran nombre d’activitats de cultura popular adreçades als infants des del 20 al 25 de juny amb la sortida al carrer de la imatgeria del Seguici Cerimonial de la ciutat. Totes són gratuïtes.

A més, us destaquem els següents espectacles específicament familiars i també al carrer amb caràcter plenament obert:

Dia 20 de juny.
19.30 h, plaça del Blat. El Conte de la Festa Major; enguany el de l’estimada mulassa. El personatge del pregoner, acompanyant l’Alcalde de la ciutat, Albert Batet, i la corporació municipal, donarà pas al conte de la mula més gran del bestiari fantàstic i popular del nostre país, a càrrec del narrador Carles Alcoy. Aquesta narració fou escrita per Eva Busquets Solé i publicada per Cossetània Edicions l’any 2000. Finalment, a la plaça del Blat, monumental petada de globus en un esclat de salts i corredisses.

Dia 21 de juny.
19 h, plaça dels Arcs de Ca Magrané. Espectacle familiar. Ball d’aigua. La companyia d’espectacles Pa Sucat presenta la ‘La Hidroteràpia musical Fenòmens Xim-Xim Barrals’, sessió de teràpia aquàtica amb música per alleugerir l’efecte canicular i l’apatia vacacional. El Professor Bots i Barrals, conjuntament amb dos savis saberuts tant excèntrics i sonats com ell mateix, ens descobreixen l’invent més extraordinari fins al dia d’avui: Fenòmens Xim Xim Barrals. Veniu disposats a mullar-vos!

Dia 22 de juny.
19.15 h, plaça dels Arcs de Ca Magrané. Espectacle familiar. La Companyia LP presenta l’espectacle LP.Mix. Humor i circ en una aventura que fan possible la música en vinil i el cotxe tunning. Malabars, acrobàcies i manipulació d’objectes amb dos artistes que duen a les espatlles les trajectòries amb companyies de prestigi en les arts de carrer com són Malabarlos, Gingers, Galindos i el Circ Cric. Espectacle coorganitzat amb La Circoteca / Companyia Passabarret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*