Arriba la gran festa de cloenda de VIU EL TEATRE. Diumenge 2 de juny al Teatre Poliorama de Barcelona


La programació familiar Viu el Teatre acomiada la seva 9a edició amb una Gran Festa de Cloenda que tindrà lloc el diumenge 2 de juny a les 12:30h al Teatre Poliorama de Barcelona. Una festa familiar que comptarà amb diferents actuacions, activitats infantils al hall del teatre i moltes altres sorpreses. Esteu tots convidats a gaudir d’aquesta gran festa, de la música, l’humor, la màgia, la imaginació, la creativitat i especialment del teatre.

Els artistes que ens han acompanyat durant aquesta temporada tornaran a passar per l’escenari del Teatre Poliorama, representant breus escenes dels espectacles que hem pogut veure en aquesta edició de VIU EL TEATRE: El cel de la Jojó (Inspira Teatre); Llepafils (Teatre al detall); T’estimo (Pitx Potx i Mari Cuetes); La camisa de l’home feliç (Zum Zum Teatre); La gran A…ventura (Marcel Gros); El petit Dalí (Únics Produccions); El fantàstic Màgic d’Oz (Titelles Sebastià Vergés) i Hansel i Gretel (El Musical més Petit 2).

Durant la festa també descobrirem un avançament de la programació per la propera temporada 2013-2014, la 10a. edició de VIU EL TEATRE, de la mà del Responsable del Teatre, l’actor Moi Aznar, que com cada diumenge farà de mestre de cerimònies i serà l’encarregat de rebre a tots els assistents i fer-los sentir al teatre com a casa seva.

El follet valent (Únics Produccions); Zoomwatts (Anna Fité i Saki Guillem); Bambi, una vida al bosc (El Replà Produccions) i Somnis de sorra (Y tú qué pintas?) seran alguns dels espectacles que ens acompanyaran en la propera temporada de VIU EL TEATRE, una temporada en la que celebrarem el nostre desè aniversari. La resta d’espectacles els coneixereu el proper 2 de juny en aquesta Gran Festa de Cloenda on trobareu moltes altres sorpreses. Us hi esperem!

VALORACIÓ 9a EDICIÓ en xifres:

  • ·         Espectacles: 9, de diferents disciplines (titelles, musical, clown…)
  • ·         Intèrprets a l’escenari: 42
  • ·         Funcions: 43     
  • ·         Espectadors: 20.452     
  • ·         Espectadors que han gaudit de l’activitat veure el teatre per dins: 800 espectadors
  • ·         Web www.viuelteatre.com: més de 5.000 visites mensuals
  • ·         Amics al facebook: més de 4.000 amics   
  •        Seguidors a Twitter: més de 1.200 seguidors

Podeu veure el resum de la Festa de Cloenda Viu el Teatre de la temporada 2011-2012 aquí.

AGENDA:                         
Festa de Cloenda VIU EL TEATRE
Dia: Diumenge 2 de juny de 2013
Lloc: Teatre Poliorama de Barcelona (La Rambla,115)
Hora: 12,30h
Durada de l’espectacle: 1 hora
Dirigit a famílies amb infants de 2 a 12 anys

Preu entrada: 5€
Reserves i venda d’entrades: Ticketmaster, taquilles del Teatre Poliorama (La Rambla,115), trucant al telèfon 934324369 i al correu reserves@viuelteatre.com .

Teatre Poliorama
La Rambla, 115
08002 Barcelona
933 17 75 99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*