“La Màgia del Mag Lari” Aquest dissabte al Teatre Comtal de Ripoll (Girona)

Dissabte 1 de juny de 2013 a les 18:00h al Teatre Comtal de Ripoll

“La Màgia del Mag Lari”

Màgia, música i sobretot molt d’humor són els principals ingredients de La Màgia del Mag Lari. Un show per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena.

Un espectacle on trobem el Mag Lari en estat pur. El seu estil, la seva màgia i per suposat, la interacció contínua amb el públic. Un show que sempre té dos escenaris; el principal i la platea. Qui pensa que només els mags poden fer màgia?

Més de 60 minuts intensos carregats d’aparicions, canvis de vestuari, jocs de llums, i efectes especials. Tot això compaginat i coordinat amb una acurada selecció musical que us farà vibrar i tremolar de riure.

La Màgia del Mag Lari. Més que un simple espectacle de màgia.

Les entrades anticipades (12€) ja estan a la venda: des del 24 de maig es poden adquirir al Teatre Comtal en horari de cinema i; a partir del 28 de maig, estaran disponibles al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Teatre Comtal
Carrer dels Pirineus, 8
17500 Ripoll (Girona)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*