“L’Hort de Can Pitrocs” Espectacle familiar. Aquest dissabte al Teatreneu (Barcelona)

Dissabte 1 de juny de 2013 a les 17:00h a la Sala Xavier Fàbregas del Teatreneu (Barcelona)

“L’Hort de Can Pitrocs”

Espectacle familiar

Imagina, emociona’t i viatge amb… “L’Hort de Can Pitrocs”. Un espectacle familiar de la Guilla Teatre amb titelles, màscares i molta música. Quin problema tenen al seu hort, el senyor i la senyora Pitrocs? Vine a descobrir-ho!

Els senyors Pitrocs tenen l’hort amb les fruites, verdures i hortalisses més gustoses de tota la comarca. Quan porten els seus productes al mercat tothom els vol comprar. Però des de fa temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells els fan malbé part de la seva producció.
El senyor Pitrocs decideix construir un espantaocells, i acabar així amb les visites d’aus afamades. El nou vigilant però, té una peculiar inquietud per a un espantaocells, la curiositat de conèixer món. Serà paradoxalment un ocell, qui li donarà la oportunitat de viure experiències absolutament diferents i la capacitat per poder viatjar.

Durada: 50minuts
Idioma: Català
Públic: Infantil
Estil: Teatre

Preu: 12 € Consulta descomptes i reserva entrades

TeatreneuSala Xavier Fàbregas
Carrer de Terol, 26
08012 Barcelona
932 85 37 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*