“La Cigala i la Formiga” Aquest dissate a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat

Dissabte 8 de juny de 2013 a les 12:00h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat

“La Cigala i la Formiga” Cia. La Petita Brownie

Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La formiga Miga la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents  en aquesta versió  que  La Petita Brownie i Cia.  fa de la faula  “La Cigala i la Formiga”.

Una adaptació de “La Cigala i la Formiga” d’Isop. A diferència de la versió que va escriure La Fontaine (potser la més popular, on es castiga la despreocupació de la Cigala), la Petita Brownie, de la mateixa manera que Isop, opta per un final feliç. La inspiradora i meravellosa música de A. Vivaldi  i un gran arbre com a escenografia serveixen de fil conductor per explicar el pas del temps .

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Carrer Baldiri Aleu
08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona
936 30 97 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*