L’espectacle familiar ‘Alquímia’ inicia la Setmana del Medi Ambient – terrassadigital.cat

'Alquímia' terrassadigitalcat

El Negro i el Flaco ha estat la primera de trenta activitats que s’allargaran fins al diumenge i que reflexionen sobre l’Anella Verda de Terrassa. Inclou exposicions, cinema, tallers, xerrades i visites.

L’espectacle familiar Alquímia, a càrrec d’El Negro i el Flaco, ha servit per presentar a la plaça Vella, l’inici de la 22a edició de la Setmana del Medi Ambient que ha arrencat aquest dilluns i s’allargarà fins al pròxim diumenge.

Al matí ja s’ha obert una mostra de dibuixos al vestíbul de l’Arxiu Històric Comarcal del carrer Pantà, que optaven a ser el cartell anunciador de la Setmana. En total són 193 propostes d’alumnes de sis escoles de Terrassa que han participat del concurs organitzat per la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat.

Entre els treballs de l’exposició, que es podrà veure fins al dia 7, hi ha el de l’Adrià Panadès, de segon d’ESO de l’Escola Tecnos, i que ha estat l’escollit per il·lustrar el programa d’actes i la portada d’aquesta edició.

Aquest any 50 entitats organitzen una trentena d’activitats per a tot tipus de públic per reflexionar sobre l’“Anella verda, Terrassa més sotenible”, tal i com diu el lema d’aquest any.

Exposicions, cinema, tallers, xerrades i visites a l’entorn natrual conformen l’oferta d’una setmana que vol sensibiltizar la població sobre la necessitat de treballar pel medi ambient i la seva conservació. La Setmana culminarà el pròxim diumenge amb la tradiconal Festa del Medi Ambient al Parc de Vallparadís, on s’hi podrien aplegar més de 10.000 persones.

Publicat a http://www.terrassadigital.cat/detall_arxiu/?id=16772

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*