Cirquet Confetti participarà de forma solidària a la 11ena edició de “POSA’T LA GORRA” actuant aquest diumenge

Posa't la gorra

La companyia Cirquet Confetti participarà de forma solidària en aquesta edició del “Posa’t la Gorra”

El proper 9 de juny es durà a terme la 11ena edició de “POSA’T LA GORRA” a Port Aventura. És un acte per donar a conèixer la realitat de les famílies amb infants amb càncer i per obtenir recursos per mantenir la casa dels Xuclis i garantir els serveis que fins ara ofereix l’AFANOC a totes aquestes famílies.

Durant el dia hi haurà diferents actuacions per part de la Cia Cirquet Confetti, Pallassos sense Fronteres, Aprodisca Batuke, Bandarra Street Orkestra i els Geganters de Reus. Els presentadors d’aquest event seran Fermí Fernandez i Oriol Grau. I durant tot el dia se celebrarà una Gimkana.

La cia Cirquet Confetti

cirquet confettiCirquet Confetti fa més de 27 anys que provoca somriures a través de cercaviles, tallers de circ, espectacles familiars, espectacles itinerants i espectacles de carrer.

Emmarcat dins les tendències del nou circ, ha creat espectacles per a tots els públics, còmics i poètics, amb una acurada estètica. Un circ ple d’emocions, sovint explicades a través del llenguatge clown i amb música en directa.

Els nous projectes de Cirquet Confetti contemplen seguir combinant disciplines pròpies del circ tradicional com són el clown i els malabars amb el llenguatge musical i les arts visuals i plàstiques. Tot dins el marc de la contemporaneïtat i de les noves tecnologies implícites en l’art del nostre temps i la pròpia divulgació d’aquest pensament contemporani que sovint no és prou representat en els espectacles per a públic familiar.

Els personatges del Cirquet Confetti es prenen la vida amb sentit de l’humor i així ho transmeten en els seus espectacles, per a totes les edats i somriures.

Durant aquest temps ha realitzat els següents espectacles de circ i pallassos, per a tots els públics: “Cercavila” 1986, “Circ amb maleta” el 1988, “Gran Parada” el 1990, “Per llogar-hi cadires” 1994, “Les Confetti Sisters” 1999, “Cirquet al Solei” 2001 i “La Lluna en un cove” 2003, “Marisol” 2006, “Afina Serafina!“ 2009, “Miss Umbrel·la” 2011, “Musicirc” 2012 i “Confetti Circus” (teatre en anglès) 2013.

Circ i pallasses amb música en directe

El dia 9 de juny la companyia Cirquet Confetti participarà en aquest acte amb un combinat de diversos números amb una primera part dedicada al circ (tècniques de malabars, equilibris, màgia, etc.) i una segona part de pallasses, tot això amb música en directe.

Actuaran:
Anna Confetti: directora de la companyia i pallassa
Gea Boersma: músic i pallassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*