“DÉJÀ VU” 8 i 9 de juny a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí dins la programació del FIMAG 2013

dejavubig

Dissabte 8 de juny a les 22:00h i diumenge 9 a les 18:00h a l’Auditori Espai Ter

“DÉJÀ VU” Cia. Mag Edgard – Direcció Mag Lari

La Cia. Mag Edgard és una companyia que toca molt a fons i amb la màxima professionalitat qualsevol esdeveniment relacionat amb la màgia, des de la màgia més intimista, coneguda amb el nom de close-up, fins als espectacles de teatre de gran format.

Aquest camí comença aproximadament l’any 1997 quan entra a formar part de la plantilla del Cafè-Teatre Llantiol de Barcelona durant 5 anys. Els 2 anys següents els dedica a actuar per la costa catalana, amb més de 400 actuacions. Els següents 5 anys fitxa per la companyia del popular Mag Lari, on adquireix una gran formació al costat de gent molt qualificada dins aquest sector.

És en aquest període on crea els espectacles: Frac, Instants i Déjà-vu, aquest últim dirigit pel mateix Mag Lari. Tota aquesta trajectòria va complementada amb aparicions televisives, 2 anys amb actuacions al Teatreneu de Barcelona fent sessions de màgia de prop, rutes amb l’espectacle Déjà-vu per França, congressos, presentacions als festivals més capdavanters de teatre (Tàrrega, Igualada) i actualment amb un programa propi de nom E-Magic.

Des de l’any 2010 s’independitza i crea la seva pròpia companyia, Cia. Mag Edgard, l’objectiu principal de la qual és oferir un producte de la més alta qualitat.

Déjà vu és un espectacle de màgia en què la il·lusió i la poesia es fonen, un espectacle fantàstic que insinua i evoca coses impossibles, un espectacle misteriós que recrea un univers conegut i desconegut alhora, un espectacle enganyós que ens fa creure que ja hem viscut coses mai vistes.

Déjà vu és un espectacle de gran bellesa i elegància que ens fa reviure els antics espectacles de prestidigitació, quan els mags gaudien d’una gran consideració només pel fet de fer creure al públic que la màgia era tenir poders i una ment prodigiosa.

Edgard, un mag vingut de no se sap on, ens endinsa en una aventura desconeguda que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic, una barreja de present i passat, de possible i impossible, de vist i no vist. Aquest és un espectacle que no només es dirigeix a aquells a qui agradi la màgia, sinó també a tots aquells que vulguin gaudir d’un espectacle sorprenent i màgic.

PREU:
Adults:
15€ taquilla / 12€ anticipada
Nens fins a 14 anys i jubilats:
10€ taquilla / 8€ anticipada
Grups (minim 10 persones): 10€
Menors de 4 anys gratuït ocupant el seient de l‘adult.

ENTRADES ANTICIPADES:
Botiga Txindoki
Plaça de la Vila, 11
Torroella de Montgrí
Més informació: 610 720 555

INTERNET:
atrapaloweb

trescweb

Auditori Espai Ter
Pasatge del Safareig, s/n
17257 Torroella de Montgrí

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*