AADPC cultura: Taula Rodona ‘Present i futur de les sales de petit format’

1aadpccultura

PRESENT I FUTUR DE LES SALES DE PETIT FORMAT

Com lluitar a favor de la creativitat i evitar la precarietat

Dimarts 25 de juny de 2013 a les 19.00h
Sala Noble del Convent de Sant Agustí. Carrer del Comerç, 36. 08003 Barcelona

Taula rodona organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i la Nau Ivanow

En els últims anys i mesos estan naixent noves sales de petit format que incrementen l’important nombre de teatres d’aquest tipus. Es tracta de sales originades amb la il·lusió i l’esforç de petits equips que volen donar a conèixer noves propostes teatrals, lluitant contra unes condicions esconòmiques molt difícils. Aquesta precarietat reverteix en els professionals de les arts escèniques, que sovint han d’assumir més riscos i unes pitjors condicions laborals. Des de l’AADPC volem, mitjançant un debat constructiu, posar sobre la taula les circumstàncies que expliquen aquesta situació de la mà dels diferents agents implicats.

Per aquest motiu comptarem amb la presència d’actors, directors i membres de companyies amb una llarga experiència en aquest tipus de sales. També recollirem l’opinió dels teatres de petit format a través d’un representant d’ADETCA i de la Coordinadora Independent de Teatres de Catalunya. La veu de l’administració hi serà present mitjançant l’ICEC i l’assessora laboral de l’AADPC ens aportarà un punt de vista jurídic sobre la precarització. Descarregueu-vos el programa complet.

Després de les ponències s’obrirà un debat amb els assistents a l’acte que esperem sigui ric i participatiu. Us convidem a tots a participar-hi per resoldre dubtes i generar noves idees sobre aquest model.

Aquesta taula rodona es podrà seguir a través del twitter amb el hastag #teatrespetits

L’acte és d’entrada lliure però l’aforament és limitat, per això cal que confirmeu prèviament l’assistència prement aquí.

Us hi esperem!

(1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*