Cor de Teatre realitzarà una gira europea amb més de 80 actuacions – teatral.net

La companyia banyolina Cor de Teatre traspassa fronteres amb el seu espectacle Operetta que, a partir del proper mes de novembre, iniciarà la seva primera gira europea per ciutats de França, Suïssa i Alemanya.

El mes de juliol de l’any passat Operetta va conquerir el festival Avignon le Off exhaurint les entrades de les 28 representacions que la companyia va fer al Théâtre des Béliers. L’espectacle formava part de la programació Avignon à la Catalane promoguda per l’Institut Ramon Llull. El seu gran èxit a Avinyó ha situat Cor de Teatre i Operetta a l’escena internacional i els ha obert les portes d’Europa.

Molts teatres i programadors s’han interessat per aquest espectacle que ha revolucionat el cant a capella amb una proposta innovadora, fresca i divertida.

Així, a partir del 13 de juny Operetta es podrà veure durant 5 setmanes al Teatre Antoine de París, un escenari privilegiat situat al bulevard d’Estrasburg, districte desè de París fundat per André Antoine. Un teatre a la italiana construït el 1866, que pot acollir més de 800 espectadors.

L’èxit d’Avinyó ha desembocat en una gira europea amb més de 80 actuacions a França, Suïssa i Alemanya, des del mes de novembre fins a l’abril del 2014, i que comptarà amb el suport de l’IRL.

Publicat a www.teatral.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*